Thursday, November 1, 2007

November...

Da e sia mi atter svart etter en rosa oktober...
i går feirast det bursdag og halloween i huset og bløtkake, brownies og skjelletta gikk hånd i hånd som det gjør kvar 31. oktober ;-)

Ja da...
Vart hele 36 år i går... Tia flyr i godt lag og den bli vel ber når kjerringa bli i ber form....

Blei vækka av tre søte små som kom med kaffe og bolle og sjokolade te ho mor te frokost og dem hadd kjøpt trepakning med tjukke hello kitty sokka og en fox og en nox ;-) Dem e så snill og søt!!

Gava som ble mottatt på den store dagen i tillegg te fra de søte små va Lysplate m kulelys, servietta og "kaktus. Fastnøkkelsett m forskjellige farga etti størrelsa (DET hadd æ ønska mæ det!) Cappuchinomaskin. Turkis smykke pga av at det røde mett vistnok itj står te den nye innkjøpte lilla jakka mi ;-) 200,- fra Måndaln.

i dag kom Monica på bursdagsbesøk og det ble frokost, kaffe og kaker og masse skravvel på oss toan... Ho hadd med div. stempel, ark og konvolutta så æ får lag fler kort (ska prøv å få inn nå resultat her etterkvart), heimstrekka grytkluta og pulsvarmera ;-)
Litt seinar på dan stakk Lene innom og hadd med riskoker i gave, så kjerringa e fornøyd sålangt... No bli det itj nå feiring i morra, så e det påan igjen på lørdan med "familieselskap" ;-)

kos med bursdag ja!!!! ;-)

2 comments:

Monica said...

Kopptua, itj grytkluta! ;)

Anita said...

Hehe...
Sorry....
Hodet tenke ein teng og fengran skriv nå anna;-)